Черговий випуск в Рівненській духовній семінарії

У Рівненській духовні семінарії відбувся черговий випуск. З цієї нагоди архієпископ Рівненський і  Острозький Іларіон у Свято-Воскресенському соборі очолив Божественну літургію. 

За богослужінням владиці співслужив ректор духовної школи протоієрей Віталій Лотоцький, викладачі семінарії, студенти у священничому сані та батьки випускників. 

За богослужіння співав семінарський хор під керівництвом регента Ірини Пасічник.

Після потрійної ектенії була піднесена молитва за українських воїнів які ціною свого життя захищають нашу державу.

На запричасному стиху з проповіддю, про значення пастирського служіння і покликання до священства, до випускників і студентів звернувся вихованець четвертого курсу Дмитро Саєнко.

Після  закінчення подячного молебня відбулася урочиста актова частина.

До випускників, їхніх батьків, студентів звернулися ректор духовної школи протоієрей Віталій Лотоцький, класний керівник четвертого класу протоієрей Назарій Вернюк. Від батьків випускників слово мав Дубенський благочинний протоієрей Василь Лозинський.

На закінчення до присутніх з мудрим архіпастирським словом звернувся архієпископ Рівненської Острозький Іларіон, який побажав випускникам подальшого наукового зростання та закликав обов'язково стати священнослужителями до служіння якого покликав їх Христос.

Закінчились заходи пам'ятної світлиною.