Бережіться, п'ятниця 13-е! Названо чотири знаки Зодіаку, яким особливо загрожує небезпека в "чорний день"

П'ятниця, 13-е, вважається складним днем, який може принести масу неприємностей. Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку може особливо торкнутися негативна енергетика цього дня.

Джерело Укрінформ.

Овен

З ранку все піде не так - почнуться непорозуміння з близькими і причіпки оточуючих. Не виключені непередбачені витрати, які ляжуть важким тягарем на бюджет представників знака. Ймовірні депресивний стан і погане самопочуття. Астрологи радять провести день якомога спокійніше і приділити увагу своєму здоров'ю.

Рак

Всі ділові пропозиції і привабливі перспективи цього дня в результаті призведуть до неприємностей і розчарування. Можливість легкого заробітку обернеться великою грошовою втратою. Не варто довіряти чужим порадам, приймати рішення потрібно базуючись тільки на власній інтуїції і доводах розуму.

Терези

День буде непростим - плани будуть руйнуватися, обіцянки виявляться порожніми, а тяжка праця не принесе очікуваних результатів. Висока ймовірність конфліктних ситуацій пов'язаних як з діями недоброзичливців, так і з власною легковажністю представників знака. Дуже важливо тримати емоції під контролем, що непросто буде зробити в цей день.

Стрілець

Поїздки, подорожі і далекі прогулянки краще відкласти на інший день. У робочій сфері також все буде непросто - імовірний конфлікт з керівництвом або негативні кадрові перестановки. Може прийти несподівана звістка, або виникнути проблема, пов'язані з невиконаними зобов'язаннями або обіцянками.