Бабуся зі Здолбунова, на яку напав сусід та спалив її будинок, потребує допомоги

Літня здолбунівчанка Леся Федорівна, яка постраждала від рук нападника та палія, потребує фінансової допомоги.

Про це написала на власній Фейсбук-сторінці небайдужа Oksana Homoniuk.

Hозбійний напад на 81-річну жінку та умисний підпал її будинку, що в місті Здолбунів, по вулиці Данила Галицького, здійснив 30-річний сусід. Чоловік вночі, 16 березня, розбив вікно та у балаклаві проник у її оселю. Він зв’язав скотчем руки літньої жінки та заклеїв рот, а потім виштовхав роздягнену на вулицю і підпалив дім.

Але бабуся впізнала сусіда за голосом та статурою. Зловмисник був затриманий наступного дня після вчинення розбійного нападу.

Зараз жінка проживає у Рівному в родичів. Однак все ж електричкою приїжджає до залишків своєї спаленої оселі, в якій проживала з 1970-х років.

«Їду електричкою, туди, і назад теж, бо це безкоштовно, а на маршрутку треба майже 40 гривень, де їх узяти?»,- бідкається бабуся.

Наразі триває досудове слідство, експертна оцінка нанесених збитків ще не проведена. Тому родина та люди, які готові допомогти, чекають і ще не почали розчищати згарище.

«Мені хоч би накрити хату, я б там якось вже жила»,- каже Леся Федорівна зі слізьми на очах.

Всім відомо, що на це потрібні величезні кошти в теперішній час. Ми, українці звикли і здатні єднатись, 
щоб підтримати один одного в скрутні часи, тож давайте разом допоможемо цій літній жінці, що постраждала від рук зловмисника і втратила все майно, нажите протягом життя.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку:
5168 7574 2580 9094
Кікал Олександра Федорівна

Телефон онуки Марії Назарук:
0986349048

Джерело: Рівне-1