Аварійна бригада «Рівнеоблводоканалу» ліквідовує порив на водопроводі, який забезпечує водою значну частину Рівного

Попри болотянисту місцевість та постійно просідаючий вогкий ґрунт, аварійна бригада «Рівнеоблводоканалу» продовжує роботи із ліквідації пориву на ділянці магістрального водопроводу, який забезпечує водою значну частину обласного центру.  

Зазначимо, що витік виявили спеціалісти Рівнеоблводоканалу під час планового огляду мереж. Відтак, одразу приступили до ремонту. Водопостачання на час ремонту не перекривали.

 

??Попри болотянисту місцевість та постійно просідаючий вогкий ґрунт, аварійна бригада «Рівнеоблводоканалу» продовжує роботи із ліквідації пориву на ділянці магістрального водопроводу, який забезпечує водою значну частину обласного центру. Зазначимо, що витік виявили наші спеціалісти під час планового огляду мереж. Відтак, одразу приступили до ремонту. Водопостачання на час ремонту не перекривали. На відео працює бригада відділу «Горбаківсько-Гориньградського водозабору» служби водопровідного господарства м. Рівне на чолі з заступником начальника відділу Ігорем Лебединським. ???? Підписуйтесь на наш телеграм канал https://t.me/rivnevodokanal щоб оперативно отримувати важливі новини підприємства ???? Posted by Рівнеоблводоканал on Monday, May 23, 2022