Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон очолив Божественну літургію у Свято-Покровському храмі міста Дубно

24 липня, в день пам’яті рівноапостольної княгині Ольги, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон очолив Божественну літургію у Свято-Покровському храмі міста Дубно. Богослужіння відбулося у приділі освяченому на честь святої рівноапостольної княгині Ольги. 

За літургією владиці співслужив благочинний Дубенського благочиння протоієрей Василь Лозинський, настоятель храму протоієрей Олег Куцеля та запрошене духовенство.

Під час відправи були піднесені молитви про припинення епідемії коронавірусу та встановлення справедливого миру в Україні.

По завершенні богослужіння був відслужений Водосвятний молебень, після якого архіпастир привітав кліриків та громаду з відпустовим святом. Також владика Іларіон, з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, відзначив протоієрея Олега Куцелю та протодиякона Святослава Черенюка Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира II ступеня, а фундатори та будівничі храму сім'я Данила і Надії Королкевичів були нагороджені Орденами святого архистратига Михаїла та Рівноапостольної княгині Ольги, відповідно.

Завершилося богослужіння уставним многоліття.

 


 Рівненська єпархія ПЦУ