9 вересня атомники Рівненської АЕС взяли участь у масштабному 11-му Київському півмарафоні 2021 під назвою «Work.UA»

19 вересня атомники Рівненської АЕС взяли участь у масштабному 11-му Київському півмарафоні 2021 під назвою «Work.UA» та Чемпіонаті України з півмарафону.

Цьогорічні старти Work.UA на різних дистанціях вийшли 6170 бігунів з України та з 28 країн світу. Корпоративна команда Компанії з 2016 року є постійною учасницею спортивно-масових заходів та проєктів, що популяризують біговий спорт в Україні. Від НАЕК «Енергоатом» у змаганнях взяли участь 86 представників усіх АЕС та Дирекції Компанії. Традиційно представництво Рівненської АЕС було наймасовішім в команді - 38 спортсменів. Профспілка Енергоатома оплатила учасникам стартові пакети та забезпечила яскравими жовтими корпоративними футболками, які вирізняли їх з-поміж інших учасників.

Серед учасників, які пробігли півмарафон, було визначено 5 призерів в абсолюті серед жінок та чоловіків. Також визначалися переможці у вікових категоріях, командних забігах та естафеті. У підсумку команда Енергоатома завоювала 1 командне місце київського півмарафону, обійшовши найближчих опонентів на 18 хвилин. До складу команди увійшли В’ячеслав Оголенко (ЮУ АЕС), Станіслав Харечко (РАЕС), Євген Данильчук (ВП НТЦ) та Владислав Онопрієнко (ВП

Як відзначив Станіслав Харечко, представник РАЕС у команді НАЕК "Енергоатом", івенти, що проводить Рівненська АЕС дуже допомагають у підготовці до заходів, які відбуваються як на всеукраїнському рівні, так і закордоном, тримати себе в хорошій фізичній формі, покращувати спортивні результати.
«Дистанція в 10 км долалася особливо натхненно, оскільки крім спортивної мети була й соціальна. У заході взяли участь представники бігового клубу для дітей з інвалідністю “Рука об руку” та учасники благодійного спортивного проєкту для дітей з аутизмом “Kids Autism Games”. Це хороша нагода й допомогти, і покращити свою фізичну форму. Такі заходи не тільки об'єднують, але й часто стають гарним стартом для наступних звершень задля здоров'я" – прокоментував інженер-програміст служби інформаційних технологій РАЕС Михайло Макарчук.

Усі учасники заходу, які подолали свою дистанцію, отримали пам’ятну медаль фінішера, де були закарбовані цілі, заради яких вони прийняли участь у півмарафоні. Для деяких бігунів участь у Київському півмарафоні стала своєрідною підготовкою до міжнародного марафону, який відбудеться в Києві вже в жовтні.