24-го серпня у Рівному – забіг у вишиванках!

У День Незалежності, 24 серпня 2022 року, у Рівному відбудеться 7-й забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2022». Зважаючи на те, що День Незалежності буде робочим днем, старт забігу відбудеться о 19:20 вечора.

Учасники стартуватимуть та фінішуватимуть на Театральній площі, а маршрут забігу буде проходити вулицями: Театральна площа - майдан Незалежності- вул. Міцкевича - проспект Миру - вул. Набережна - вул. Сагайдачного - вул. Соборна - Театральна площа.

Дистанції забігу: 2,5 км (1 коло) та 10 км (4 кола).

Реєстрація на забіг – за посиланням https://runstyle.net/events/7-j-zabig-u-vyshyvankah-rivne-patriotic-run-2022/ до 23:59 22-го серпня, або особисто 23-го серпня з 14:00 до 19:00 на 2 поверсі ТРЦ «Злата Плаза». Кількість місць обмежена.

Стартовий набір включає: біговий номер, освіжаючі напої, багаторазовий чіп для фіксації часу, а також унікальну медаль, яку вам вручать на фініші.

УВАГА! Кожен учасник, який реєструється на забіг, зобов’язується бігти у вишиванці!

Футболку-вишиванку можна буде окремо придбати на місці видачі та додаткової реєстрації з 14:00 до 19:00 23 серпня 2022 року на 2 поверсі ТРЦ «Злата Плаза». Кількість вишиванок для продажу обмежена – не більше 150 одиниць.

Переможці та призери 7-го забігу у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2022» у чоловіків та жінок нагороджуються кубками та сувенірами від організаторів. Найстарший та наймолодший учасники забігу, які успішно подолали дистанцію 2,5 км або 10 км, нагороджуються кубками та сувенірами від організаторів. Усі учасники, які успішно подолали одну з дистанцій, отримують оригінальні пам’ятні медалі учасника забігу.

У зв’язку з воєнним станом, певні умови змагань можуть змінюватися, забіг може бути переведений в онлайн-формат або взагалі скасований.

Рівненська міська рада