Здолбунівські поліцейські встановили крадійку штучного покриття біля ялинки

Під час моніторингу мережі Інтернет було виявлено публікацію, що біля новорічної ялинки у центрі міста Здолбунів невідома особа викрала два штучних покриття з імітацією снігу.

Сьогодні, п’ятого січня, дізнавачі Здолбунівського відділення поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Камери відеоспотереження, встановлені у рамках програми «Безпечне місто», зафіксували, що крадіжку вчинила жінка. Працівники карного розшуку оперативно вийшли на слід зловмисниці — нею виявилася 54-річна місцева жителька із характерною етнічною ознакою та раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла.

За місцем її проживання, правоохоронці виявили два штучних покриття, згорнуті у рулони орієнтовними розмірами 7Х2 та 4Х2 метри. Як пояснила вона поліцейським, хотіла застелити у власному будинку.

Майно дізнавачі Здолбунівського відділення вилучили та у рамках кримінального провадження встановлюватимуть суму завданого збитку, після чого буде вирішуватись питання про повідомлення зловмисниці про підозру у вчиненні злочину.

Максимальне покарання, яке може загрожувати жінці — обмеження волі на строк до п’яти років.


Відділ комунікації поліції Рівненської області