Завжди прийдуть на допомогу: патрульні Рівненщини поряд у потрібну хвилину

Днями поліцейські на стаціонарному посту "Корець" звернули увагу на вантажний автомобіль, заднє колесо якого було спущене, а гума пошкоджена. Інспектори зупинили водія, вказали на пошкодження і разом із чоловіком усунули несправність, щоб той міг продовжити рух.

Інший екіпаж під час патрулювання автодорогою помітив жінку, яка зупиняла автівки, які проїжджали повз. Поліцейські поцікавилися, що сталося. Пані Надія сказала, що запізнюється на потяг, а оскільки це була комендантська година, то таксі викликати вона не змогла. Патрульні звісно ж допомогли та підвезли громадянку на вокзал.

Інший випадок трапився теж уночі, декілька днів тому, поблизу села Любомирка. На узбіччі інспектори помітили чоловіка. Він виглядав розгубленим та безпорадним і так і не зміг нічого пояснити патрульним. Проте їм вдалося дізнатися номер його рідних, які розповіли, що шукають його уже дві доби. Також дізналися, що проживає він у Тернопільській області та має проблеми зі здоров'ям. Оскільки ніхто не міг по нього приїхати, то поліцейські відвезли громадянина у пункт обігріву, напоїли чаєм, а зранку купили квитки додому і проінструктували водія, щоб той сказав йому, де потрібно вийти.

Ми сильні — бо ми разом!