Завдав збитків на понад 200 тисяч гривень: у Чернівцях затримали жителя Рівненщини, який "бомбив" автівки

Правоохоронці вже повідомили про підозру, неодноразово судимому жителю Рівненщини, у таємному викрадені чужого майна поєднаного з проникненням. Сума збитків завдана заявникам становить понад 210 тисяч гривень. За вказаними фактами слідчі поліції проводять досудові розслідування.

Повідомлення про крадіжки грошей з автомобілів жителів обласного центру надійшли до Чернівецького районного управління поліції впродовж 11-12 лютого поточного року. Як розповіли заявники поліцейським, що невідома особа проникала до їхніх автівок, звідки викрадала кошти.

Під час проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний житель Рівненської області. Зокрема, поліцейські підозрюють вищевказаного чоловіка до вчинення щонайменше трьох крадіжок грошей з автомобілів чернівчан. Сума збитків завдана потерпілим становить понад 210 тисяч гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушнику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські перевіряють на причетність порушника до вчинення аналогічних злочинів на території області.