Затримали трьох жителів Рівненщини за крадіжки

Два велосипеди та мобільний телефон: у результаті проведених розшукових заходів правоохоронці у Рівненському та Сарненському районах викрили на вчиненні кримінальних проступків трьох місцевих жителів. 

Днями із заявою про крадіжку велосипеда до поліцейських офіцерів Клеванської територіальної громади звернулася 22-річна жителька села Дерев’яне.

Проведеними розшуковими заходами встановлено, що до злочину може бути причетний 38-річний житель селища Клевань. Чоловік таємно викрав велосипед заявниці, який вона залишила навпроти місцевого магазину. 

Також поліцейські офіцери Клеванської громади викрили на крадіжці мобільного телефону 59-річного жителя села Решуцьк Рівненського району. Чоловік, перебуваючи у приміщенні магазину у Клевані, таємно викрав мобільний телефон 16-річної місцевої жительки, який лежав біля каси. 

А поліцейські офіцери Вирівської територіальної громади Сарненського району встановили, що 61-річний житель села Чудель на вулиці Пушкіна райцентру викрав велосипед 33-річної місцевої жительки.  

За цими фактами дізнавачі територіальних підрозділів поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 Кримінального кодексу України.


Відділ комунікації поліції Рівненської області