Закулісні інтриги в Рівненській обласній раді загострюються?

Фракцією "Європейська солідарність" в Рівненській обласній раді керуватиме Віталій Ундір. Принаймні, про це, як повідомляє https://suspilne.media/ він сам стверджує у Facebook, допис зроблений сьогодні о 19:25. Суспільне вирішило підтвердити цю інформацію і у нього особисто, і у Віталія Чугуннікова, який виконував цю роль останніх кілька років.

Що написав Ундір. Колишній перший заступник голови Рівненської ОДА та депутат Рівнеоблради Віталій Ундір опублікував такий текст допису:

"Коли ще сьогодні зранку, не поспішаючи, читав улюблену газету в улюбленій бібліотеці, точно не думав, що день складеться так. Сказати, що я не очікував – нічого не сказати. Так, я не очікував, що сьогодні мене оберуть керівником фракції Політичної партії «Європейська Солідарність» в обласній раді. Розумію, що це складне випробування. Разом з тим, ціную підтримку та великий рівень довіри моїх колег, яких не міг сьогодні підвести. Тепер точно вперед!"

Що сказав Ундір Суспільному. Після того, як цей допис з'явився на його сторінці, Суспільне зателефонувало йому особисто за підтвердженням цієї інформації.

– Так, це правда. Було зібрання фракції. 12 голосів за мене, із 16-ти, – сказав Віталій Ундір та перепросив, що не може говорити через зайнятість.

Що каже Чугунніков. Колишній голова Рівненської ОДА, депутат облради Віталій Чугунніков, який очолює фракцію кілька останніх років:

– Я зараз в Києві. Сам дивуюсь. Я фракцію не збирав. Хто збирав фракцію, які рішення? Це не має стосунку до "Європейської солідарності" точно. Я в Києві і спілкуюсь з керівництвом. А хто і яким рейдерським способом туди забігає – я не знаю. Я голова фракції і фракцію не збирав точно, – сказав Суспільному Віталій Чугунніков та зазначив, що більш детально про цю тему буде готовий говорити завтра.