Захисникам Рівного – триразове харчування

Щодня декілька тисяч порцій готують волонтери на базі Рівненського наукового ліцею-інтернату. Це страви для військових і тероборони.

«Кухні працюють з 5-ї ранку й допізна. Оскільки о 7.30 вже видається сніданок. У приготуванні гарячого харчування беруть участь працівники їдальнь декількох шкіл, а також закладів профтехосвіти», - розповідає організаторка гарячого харчування Олена Хотенко.

Функціонування кухонь та забезпечення продуктами харчування, стало можливим завдяки небайдужим рівнянам, фермерам та представникам бізнесу, які щодня забезпечують необхідними продуктами кухні та поповнюють склади.

А вже готують кухарки, які працюють у три зміни. Допомагають і волонтери.

«Готуємо тричі на день. На обід сьогодні – уха, гречка, відбивна та компот. На вечерю – ячнева каша, тушкована курка та салат з буряка. Щодня хлопцям нарізаємо сало. Переконані, наші захисники відчувають нашу підтримку», - розповідають кухарі.

Далі їжу сортують і везуть до воїнів територіальної оборони та у військові частини.

Рівненська ОДА