За участі мотоциклістів у Володимирецькому районі сталися ДТП: одна особа загинула, інша травмована

Автопригоди з мотоциклістами сталися у Володимирецькому районі вчора, 29 грудня.

У селі Дубівка близько 20-ї години 16-річний місцевий житель, керуючи незареєстрованим мотоциклом «Jianshe», допустив наїзд на 46-річного односельчанина. Зі слів свідка, чоловік ішов проїзною частиною і вів велосипед у руках.

Від отриманих травм потерпілий помер. Неповнолітній кермувальник, за попередньою інформацією, не має посвідчення водія і права керувати транспортним засобом. У медзакладі у нього відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння. У автопригоді він не постраждав. 

Того ж дня кількома годинами раніше 33-річний житель села Більська Воля не впорався з керуванням і допустив самопадіння із мотоцикла «Viper». Із запахом алкоголю та тяжкими травмами мотоцикліста госпіталізували до реанімації. Відомо також, що чоловік керував двоколісним без мотошолома.

Обставини автопригод встановлюють слідчі у рамках кримінальних проваджень, відкритих за фактами порушення правил дорожнього руху.

Поліцейські звертаються до мотоциклістів, мопедистів і велосипедистів подбати про власну безпеку та не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху. До того ж враховуйте погодні умови та стан двоколісних. 

Пересуватися на мотоциклі і мопеді водій повинен лише у мотошоломі. Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).


Відділ комунікації поліції Рівненської області