За п’яне ДТП чотирьохрічної давності, суд виніс покарання рівнянину

Дорожня автопригода сталася у Рокитному у селі Березове чотири роки тому, а саме у липні 2015 року. Як було встановлено поліцейськими, місцевий, тоді ще 20-річний мешканець села Дроздинь у стані алкогольного сп’яніння, близько другої ночі збив на «Ауді» трьох хлопців, один із яких загинув прямо на місці від отриманих травм. А кермувальник втік на авто, яке навіть не було зареєстроване у встановленому законом порядку.


Тож сьогодні, 28 жовтня, суд обирав строк покарання 24-річному водію, і присудив йому п’ять з половиною років неволі, які він проведе за гратами.
Потерпілих молодиків, які отримали травми різного ступеня тяжкості, одразу доставили до лікарні. Попри вжиті заходи реанімації, третього не вдалося повернути до життя. 


Один із хлопців мав відкритий перелом обох ніг, рани на ліктях та забій грудної клітки, живота, множинні рани тіла, рук та голови , які було кваліфіковано, як тяжкі тілесні.
Інший, другий отримав тілесні ушкодження кваліфіковані середньої тяжкості – перелом двох ніг.


«Свою вину як в ході досудового розслідування, так і під час судового розгляду мешканець Дроздиня не визнавав та запевняв, що втікав від місцевих жителів, оскільки його хотіли побити та розбили лобове скло авто, — повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Рівненській області Олег Лосінець. — Однак слідчі зібрали достатньо доказів у справі і кримінальне провадження за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та залишення в небезпеці, із обвинувальним актом скерували до суду».


Наразі вирок законної сили ще не набрав.