«З піснями до перемоги»: концерт і подарунки для незламних українців

18 березня у Рівному відбувся концерт Народного артиста України Павла Дворського «За Україну» в рамах благодійного туру «З піснями до перемоги». Ініціатором і партнером туру виступає національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV. SWEET.TV ? це наше, українське! Організатор туру ? агенція івентів «Садиба мьюзік» - постачальник найкращих позитивних емоцій.

Павло Дворський вийшов на сцену не сам, а зі своїми синами. Династія Дворських із перших днів війни не стоїть осторонь подій, а підтримує бійців, волонтерів і українців на культурному фронті.

Глядачі концерту переконалися: хоча Павлу Дворському у цьому році виповнилось 70, його голос все такий же сильний і чарівливий. Цей концерт став справжнім святом для всіх його гостей: улюблені пісні, гарний настрій, відчуття єдності і… подарунки.

Подарунок від SWEET.TV

Глядачі отримали від ініціатора туру, національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV, сертифікати на вільне підключення найкращої підписки на 1 місяць. А це 250+ каналів України і світу (СТБ, Новий, 1+1 Україна, ТЕТ, канали Viasat, FilmDrama UA, Discovery, Food Network, Fox та ін.), тисячі фільмів українською мовою без реклами, 60+ освітніх курсів для дітей і дорослих.

Гарна новина в тому, що скористатись подарунковим сертифікатом можуть не лише гості концерту, але й ті, хто на нього не потрапив. Для цього новому глядачеві SWEET.TV необхідно увійти у сервіс за своїм номером телефону, ввести в «Кабінеті» у вкладці «Промокоди» промокод RIVNE ? і доступ до контенту на 1 місяць відкритий.

Концерт Павла Дворського, як і інших виконавців туру, - це дуже сильна зброя проти зневіри і песимізму. Адже у залі кожен відчував єдність, силу і позитив. «Я дійсно зарядилась позитивом. Так, страшно, й іноді нічого не хочеться, але увімкнеш українську пісню або якесь наше шоу - і стає легше, якась упевненість з’являється, що все буде добре», - так сказала одна з глядачок концерту. І це дійсно правда: наша культура має цілющу силу, якою ми можемо скористатися на повну.

Важливо зазначити, що глядачі концерту стали також і волонтерами. Бо гроші за квитки передані на закупівлю необхідних речей і устаткування для ЗСУ. У турі вже зібрано 120 тис. гривень. Звісно, ця сума зросла після концертів Павла Дворського.

Головне у цей час - бути разом, підтримувати один одного і допомагати ЗСУ. Адже тил має бути опорою для тих, хто боронить нашу свободу, волю, нашу Україну. Завдяки їм ми можемо працювати, виховувати дітей і відвідувати такі концерти.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, волонтерам, медикам, тим, хто донатить на армію і бере участь у благодійних проєктах,  всім, хто допомагає наближати допомогу. Разом - ми сила. Все буде Україна.