Ймовірність трансферу Яремчука у «Мілан» зросла понад в 15 разів

У лінії букмекерів на наступний клуб форварда збірної команди України з’явився беззаперечний фаворит. Як повідомляє Bookmaker Ratings, ним став італійський «Мілан».

Роман Яремчук уже протягом кількох сезонів не приховує бажання поїхати з бельгійського «Гента». Наразі, схоже, він як ніколи близький до своєї мети. Яскрава гра українця у перших двох групових матчах Євро-2020 проти Нідерландів і Бельгії стимулювала попит на українця. Потенційні фахівці почали активніше працювати у контексті трансферу Яремчука

Як стало відомо, «Мілан» розпочав перемовини з «Гентом». Клуб Серії А розглядає варіант із орендою за 3 млн євро з можливістю викупу за 15-16 млн. 

Представники «Гента» заявляють, що клуб готовий попрощатися з Яремчуком щонайменше за 25 млн євро. Після цієї новини імовірність переїзду українського форварда у «Мілан» зросла майже у 16 разів: з 5% до поточних 80%. 

В той же час шанси залишитися у складі «Буйволів» знизилися вдвічі: з 54% до 27%. Також у лінії букмекерів фігурують і інші клуби. Шанси на те, що Роман підсилить склад «Брюгге» експерти оцінюють у 10%, «Ніцци» - у 10%, лісабонського «Спортінгу» -у 8%, «Арсеналу» - у 6,6%. 

Минулий сезон видався найкращим у кар’єрі нападника: 23 голи і 8 гольових передач у 43 матчах. Півроку тому Яремчук підписав новий довгостроковий контракт з бельгійським клубом, який діє до 2025 року. Однак за словами футболіста, у нього з керівництвом є джентльменська домовленість: якщо надійде пропозиція, яка влаштує і клуб, і Романа, «Гент» відпустить бомбардира.

Фахівці порталу Transfermarkt оцінюють ринкову вартість Яремчука у 15 млн євро.