У Торговому центрі “Світ кераміки” - нова торгова марка!

Рівняни вже звикли, що саме тут чи не найбільший  вибір всього необхідного, а працівники щоразу переконують: ранок починається не з кави, а з ванної кімнати. І з ними важко не погодитись. Особливо, коли з’являються нові колекції. Нині це бренд Devit, який досить успішно презентує ПТК «Агромат».

Здавалося б, чим ще може здивувати покупця Торгового центру «Світ кераміки»? Проте великий асортимент постійно поповнюється. Поява нової торгової марки не пов’язана із недостатністю вибору. Є гарна нагода продемонструвати якісні вироби з урахуван­ням останніх світових тенден­цій та інноваційних технологій бренду Devit.
Секрет популярності продукції Devit дуже простий – високі вимоги до якості продукції, про що свідчать європейські сертифікати якості та сертифікований сервісний центр в Україні.
Трохи історії. Спочатку продукція бренду Devit виготовлялась на території Чехії, оскільки перші сумісні проекти з поповнення продукцією відбувалися саме з чеськими компаніями Vagnerplast, Jika та Rav. З розвитком асортименту виробництво поступово було перенесене на ведучі європейські фабрики Італії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії та ін. Тому вже сьогодні можемо вважати Devit
мультинаціональним брендом. Місія бренду співпадає з концепцією Торгового Центру «Світ кераміки» – комплексно вирішувати дизайн ванної кімнати, гарантувати високу якість та сервіс, створювати позитивні емоції, а отже – добиватися комфорту. За короткий період бренд Devit встиг завоювати своє місце на ринку сантехніки завдяки ще й таким конкурентним перевагам як доступні ціни у порівнянні з аналогами, оптимальному набору характеристик продукції, продуманому до деталей дизайну, в основі якого – практичність та естетичність виробів, широкий модельний ряд, сучасні стилістичні рішення.
Торговий Центр «Світ кераміки» пропонує не окремі вироби, а повне облаштування ванної кімнати. Торгова марка Devit представлена високоякісними раковинами, унітазами, біде, змішувачами, вишуканими та компактними меблями, душовими кабінами, ваннами. Вироби від бренду Devit виготовляють з урахуванням останніх світових тенденцій, вони є екологічно чистими, а комплексний підхід до облаштування ванної кімнати – основний принцип і запорука успіху Devit.
«Імпортером бренду Devit в Україні сьогодні ексклюзивно виступає компанія «Агромат», офіційним представником якої на західній Україні є наш Торговий Центр «Світ кераміки», – коментує керівник відділу Сергій Тростянчук. – Зараз ми працюємо над створенням бренд-зони Devit, аби повністю представити надзвичайний асортимент і дати можливість Покупцю зробити свій власний вибір».
Нова торгова марка Devit вже зарекомендувала себе серед рівнян і має своїх прихильників.
«На минулому тижні ми з чоловіком придбали кераміку у ванну кімнату. Коли поставили, то переконались – вона справді виглядає вишукано. Хороша якість за достойною ціною, – ділиться пані Галина. – Сьогодні ж ми прийшли в «Світ кераміки», щоб підібрати меблі і змішувачі. Тут справді є з чого вибрати!»
У «Світі кераміки» поряд з відділом сантехніки, де представлено широкий асортимент кераміки, змішувачів, меблів для ванних кімнат, у декількох торгових залах успішно працює відділ керамічної плитки, і це дає можливість максимально представити продукцію українських та іноземних виробників. Салон «Ceramic Fashion» пропонує ексклюзивні колекції плитки та сантехніки відомих європейських фабрик-виробників. А у стоковому відділі кожен може вибрати якісну продукцію за суттєвими знижками! Досвідчені продавці-консультанти не залишать вас наодинці з сумнівами щодо вибору. Тут обов’язково допоможуть скомпонувати декілька видів плитки, підібрати до неї меблі та аксесуари, створити особливий дизайн саме для вашої оселі. Більше інформації на сайті: www.svit-keramiki.rv.ua

Завітайте у ТЦ «Світ кераміки»: м.Рівне, вул. Черняка, 15, тел. (0362) 645-605, 690-485.