Волонтерський фронт Острожчини: Волонтерська робота триває у селі Могиляни

В приміщенні їдальні дошкільного навчального закладу займаються випічкою хлібо-булочних виробів, а в приміщенні Могилянівського ліцею, працює понад 30 осіб, які займаються приготуванням їжі. За день невтомні ґаздині виготовляють 30 кілограм булочок і 40 кілограм пиріжків з різноманітними начинками.

Також в ліцеї місцеві майстрині організували швейну артіль із 12 чоловік, в якій працюють місцеві та внутрішньо переміщені особи. На даний час пошито 9160 чоловічої спідньої білизни.

В молитовному будинку церкви ХВЄ в приміщенні кухні від початку війни у складі 30 осіб працюють місцеві жителі та переміщені особи з Миколаївської та Харківської областей. На приготування їжі щоденно витрачається по 20 кілограмів борошна. З початку війни волонтерами було закуплено і перероблено 15 тушок свиней на м’ясні каші, тушонки і сало.

До волонтерства долучаються місцеві жителі, фермери, підприємці доставляючи по черзі різну сільсько- господарську продукцію: молоко, яйця, сир, овочі, борошно, крупи, цукор, олію, тканину та інше.

Щиро дякуємо вам за вашу працю. Ви робите великий вклад в нашу Перемогу.
Разом до Перемоги! Острозька Міська Рада