Водій, що збив у Сарнах велосипедистів, був нетверезий

Ми вже повідомляли про ДТП у Сарнах, що трапилося учора, восьмого січня, близько 17:30 на вулиці Соборна.

38-річний сарненчанин допустив наїзд на двох чоловіків, які рухалися проїзною частиною на велосипедах в попутному напрямку. Як з’ясували поліцейські, вони поверталися з роботи додому.

Внаслідок ДТП 58-річний місцевий житель від отриманих травм загинув на місці події. 55-річного сарненчанина каретою швидкої допомоги доставили до лікарні. Медики діагностували у нього відкритий перелом стегна та госпіталізували у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні. 

Відповідно до медичного освідування керманич був в стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,61 проміле. 38-річного чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), а також про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області