Війна об`єднує: військовий з Дубенщини розповів, як знайшов майбутнього зятя

Військовий із Радивилівщини на війні знайшов - зятя.

Про це повідомляє Всеволод Пекарський, передає РівнеМедіа.

48-річний Віталій М. до війни працював інженером у Радивилівському РЕМі, по тому їздив на заробітки до Польщі.

Після повномасштабного вторгнення росії, у березні 2022-го став на захист України. Нині чоловік – головний сержант, командир інженерно-маскувального відділення. Завдання підрозділу – маскування окопів, бліндажів, вогневих точок та позицій наших захисників.

Перша ротація Віталія була на Харківщину, район Куп’янська. Тоді їхні позиції щоденно обстрілювали. В один день військові нарахували 56 прильотів. Пригадує, що села там повністю розбиті.

Із майбутнім зятем познайомились під час другої ротації у Запоріжжя.

"Ми служили в одній роті та одному взводі, але у різних відділеннях. – розповідає Віталій. – Спілкувались, потоваришували. Через Фейсбук він познайомився із моєю молодшою донькою. Так і закохались, а нещодавно одружились. Моя жінка гарно прийняла зятя-військового, але хвилюється тепер вдвічі більше", - ділиться спогадами воїн.

Днями військовий, разом із бойовими побратимами відбув на третю ротацію в зону бойових дій.  За зразкове виконання військового обов’язку Командуванням Сил підтримки ЗСУ Віталія нагороджено відзнакою «Хрест Сил підтримки ІІ ступеня».