Вихованець КДСЮШ Рівненської АЕС представлятиме Україну на чемпіонаті Європи U17

12 травня у м. Рівне відбувся відбірковий турнір на чемпіонат Європи з греко-римської боротьби. Вихованець секції боротьби комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) управління соціальних об’єктів Рівненської АЕС Євгеній Піший у відборі серед кадетів (2005-2007р.н.) посів почесне 1 місце у ваговій категорії 92 кг.

Відділення греко-римської боротьби КДСЮШ РАЕС функціонує з 1982 року і за цей час тут виховали не один десяток майстрів спорту, членів збірної України і переможців змагань регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Проте вперше за час існування секції вихованець спортшколи РАЕС представлятиме Україну на міжнародній арені світу –чемпіонаті Європи U17, який відбудеться 13-19 червня в Румунії у м.Бухарест.

Тренується Євгеній під керівництвом тренерів відділення греко-римської боротьби КДЮСШ Рівненської АЕС Василя Корнілова, Володимира Веселовського і Сергія Мартинюка.

Як відзначають тренери переможця, попереду наполегливі тренування, адже греко-римська боротьба доволі жорсткий вид спорту, де має значення не лише фізична витривалість, а й дисципліна.