Відома українська письменниця Дара Корній у Рівне не приїде

Анонсована й організована книгарнею «Є» презентація книжки Дари Корній «Чарівні істоти українського міфу. Домашні духи», що мала відбутися 18 листопада за участю авторки – скасована! Якщо точніше, то перенесена, але про її час та дату наразі не повідомляють.

Сподіваємося, обійшлося без містики. Хоч книжка «Чарівні істоти українського міфу: домашні духи», яку планували сьогодні презентувати в Рівному, саме про дивовижний і самобутній світ українських вірувань -  домовика, покутнього, хлівника, духів-перевертнів, які заманюють у потойбіччя стомлених мандрівників.

У книзі відображено величний шар культурної спадщини давніх українців, химерний світ чарівних істот праукраїнської міфології, досліджений і опрацьований Дарою Корній.

Дара Корній (справжнє ім’я Мирослава Іванівна Замойська–) – сучасна українська письменниця. Її перший роман «Гонихмарник» здобув третю премію літературного конкурсу «Коронації слова», а також отримав відзнаку «Дебют року» від сайту «Друг читача». Наступними її творами, пов’язаними із міфологією, є «Зворотній бік світла», «Зворотній бік темряви», «Зворотній бік сутіні» та «Зворотній бік світів». У них авторка піднімає із забуття праслов’янську міфологію та робить її простою та доступною для звичайного читача.