Відбулося пленарне засідання другої позачергової сесії Костопільської міської ради

17 грудня 2020 року, о 10:00 годині відбулося пленарне засідання другої позачергової сесії Костопільської міської ради восьмого скликання.

До порядку денного пленарного засідання увійшло 21 питання.

Після затвердження порядку денного, голова міської територіальної виборчої комісії Микола Кособуцький вручив посвідчення новообраним депутатам Костопільської міської ради. Також, Микола Михайлович повідомив, що двоє депутатів міської ради втратили свої повноваження у зв'язку з отриманням ними повноважень депутата ради вищого рівня.

Під час роботи, народні обранці затвердили ряд важливих питань. Зокрема, було прийнято регламент Костопільської міської ради 8-го скликання, утворено постійні комісії та затверджено їх Положення, утворено виконавчий комітет, затверджено структуру та загальну чисельність апарату міської ради, а також затвердили Положення про Управління фінансів Костопільської міської ради.

Депутатський корпус прийняв відповідні рішення стосовно початку реорганізації Великомидської, Великостидинської, Гутянської, Золотолинської, Маломидської, Малостидинської, Підлужненської, Пісківської та Яполотської сільських рад шляхом приєднання їх до Костопільської міської ради.

Також, було внесено зміни до рішень Костопільської міської ради № 299, № 1314 та до Програми по благоустрою м. Костопіль, утримання доріг в належному стані та розвитку КП КМР «Костопількомунсервіс» на 2020 рік, затвердженої рішенням Костопільської міської ради від 24.12.2019 № 1315.

У "різному" депутати та присутні на сесії активісти обговорили низку питань стосовно життєдіяльності новоствореної міської громади, які найбільше хвилюють жителів як міської, так і сільської місцевості.