Відбулось жеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги

У конференц-залі столичного Будинку футболу відбулась церемонія жеребкування календаря нового сезону чемпіонату України з футзалу серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга». Зазначимо, що участь у сезоні 2021/2022 р. р. підтвердили дев’ять команд: «Ураган» (Івано-Франківськ), «Продексім» (Херсон), «ХІТ» (Київ), «Енергія» (Львів), «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне), «Сокіл» (Хмельницький), «Моноліт/Viva Cup» (Харків), «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка) та АФФК «Суми» (Суми). На жаль, у новому сезоні не гратиме житомирський «ІнБев», про що він повідомив АФУ відповідним листом.

Після того, як відбулась церемонія жеребкування календаря нового сезону, став відомий розклад матчу першого туру Екстра-ліги. Пропонуємо його Вашій увазі.

  • «ДЕ Трейдинг» – вихідний
  • АФФК «Суми» – «Енергія»
  • «Кардинал-Рівнестандарт» – «ХІТ»
  • «Продексім» – «Сокіл»
  • «Ураган» – «Моноліт/Viva Cup».

Нагадаємо, що чемпіонат України серед команд Екстра-ліги розпочнеться 28 серпня 2021 року. Закінчиться перший етап регулярного чемпіонату матчами вісімнадцятого туру, який запланований на 8 січня 2022 року.

Окрім того, відбулось жеребкування і календаря третього кола змагань.

«Кардинал-Рівнестандарт» – вихідний.

АФФК «Суми» – «Енергія»

«Продексім» – «Моноліт/Viva Cup»

«Сокіл» – «ДЕ Трейдинг»

«Ураган» – «ХІТ»

Нагадаємо, що чемпіонат України серед команд Екстра-ліги розпочнеться 28 серпня 2021 року. Закінчиться перший етап регулярного чемпіонату матчами вісімнадцятого туру, який запланований на 8 січня 2022 року.  Старт третього кола запланований на 12 лютого 2022 року. Завершиться третє коло 23 квітня 2022 року. Старт плей-оф запланований на 30 квітня. Але в разі виходу «Урагану» до «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів старт першого етапу плей-оф перенесеться на один тиждень. У чвертьфінальній стадії плей-оф серія гратиметься до двох перемог однієї з команд. Півфінальна серія проходитиме до трьох перемог однієї з команд. Фінальна серія та серія за третє місце також проходитимуть до трьох перемог однієї з команд.

Нагадаємо, що новий сезон в українській Екстра-лізі стартує 21 серпня матчем за Суперкубок України між «Ураганом» та «Продексімом». Місце проведення матчу за Суперкубок України стане відомо пізніше.


Пресслужба Асоціації футзалу України