Відбулись урочисті заходи в обласної дитячої лікарні напередодні професійного свята

Напередодні Дня медичного працівника, який відзначають у третю неділю червня, у КП «Рівненська обласна дитяча лікарня» відбулися урочисті заходи.

Привітати медичних працівників підприємства завітали перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства Юрій Білик та член постійної комісії з економічних питань та комунальної власності Юлія Назарчук.

«Я дуже пишаюся вашим колективом. Низький уклін вам за те, що ви робите для наших дітей і їхніх батьків. Спасибі вам за професіоналізм та чуйне серце. Зичу вам і вашим родинам доброту, міцного здоров’я і усіх гараздів», - звернувся Сергій Свисталюк.

За сумлінну добросовісну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я Рівненщини, успіхи в наданні висококваліфікованої медичної допомоги , відданість справі перший заступник голови обласної ради нагородив завідувача структурним підрозділом «Відділення педіатрії №2» КП «Рівненська обласна дитяча лікарня», депутата обласної ради Оксану Лозову цінним подарунком обласної ради та вручив Почесну грамоту та пам’ятний знак обласної ради завідувачці боксованого педіатричного відділення дитячої лікарні Аллі Єрьомкіній.

Зі свого боку директор підприємства Віталій Бойко висловив надію, що медична реформа, яка нині триває змінить соціально-економічний стан працівників і медичної галузі на краще.

«Ми з вами розумні, професійні, толерантні, виважені і терпимі. Ми десь розуміємо державу і пацієнтів. Ми вміємо чекати і бути оптимістами на перспективу. Вірю, що найближчим часом 100% все зміниться. Я вам щиро дякую за вашу роботу, шаную, люблю і поважаю. З професійним святом вас», - виступив з вітальним словом Віталій Бойко.

Найкращим працівникам він вручив нагороди від підприємства та департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА.


РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА