В Радивилівській громаді спорудять модульний квартал для внутрішньо переміщених осіб

З ініціативи Радивилівського міського голови Миколи Карапетяна Радивилівська громада, одна з тих, яка прийняла на своїй території найбільше постраждалих від бойових дій громадян, долучиться до державної програми будівництва модульного житла для ВПО.

Планується спорудити 12 модульних будинків для вимушених переселенців. За кошти з місцевого бюджету буде здійснено підведення інженерних мереж та організацію благоустрою території.

За відповідні зміни в Програмі соціального захисту окремих категорій населення Радивилівської ТГ на 2022-2025 роки депутати міської ради проголосували під час позачергової, 33-ї сесії міської ради.

Депутати підтримали зміни в Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Радивилівській ТГ на 2018-2022 роки, – зокрема, передбачили необхідні кошти на придбання пально-мастильних матеріалів для виконання заходів мобілізації для потреб Другого відділу Дубенського районного центру комплектування та соціальної підтримки.

Рішенням сесії було затверджено фінансування поточного ремонту приміщення адмінбудівель на вулицях І.Франка, 13 та Кременецькій, 18. За цими адресами здійснює роботу відділ надання адміністративних послуг з державної реєстрації актів цивільного стану на території Радивилівської ТГ.

 Депутатами ухвалено рішення про організацію харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Радивилівської ТГ у 2022 році, затверджено грошові норми харчування учнів.

 Внесено зміни до місцевого бюджету – зокрема, надано поточний трансферт КНП «Радивилівський центр ПМСД" та КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» - на оплату водопостачання та водовідведення. Виділено капітальний трансферт з бюджету міської територіальної громади на придбання для потреб громади сміттєзбирального автомобіля із задньою загрузкою на базі автомобіля MAN.

Загалом, за час роботи 33-ї позачергової сесії міської ради депутатами було прийнято відповідні рішення з майже трьох десятків питань порядку денного, які оприлюднено на офіційному сайті Радивилівської міської ради.

 Радивилівська громада