В Олександрії буде безпечніше

На Рівненщині відкрито чергову добровільну пожежну команду, повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області

Добровільні пожежні команди є запорукою забезпечення надійного захисту населення від надзвичайних ситуацій, особливо у сільській місцевості. Тож на Рівненщині велика увага приділяється створенню таких підрозділів на території області.

На зображенні може бути: 3 людини

Так, 31 березня в селі Олександрія Олександрійської ТГ

Рівненського району відкрили добровільну пожежну команду. Це вже 25-та за рахунком команда добровольців-вогнеборців Рівненщини.

Добровільна пожежна команда буде обслуговувати 15 населених пунктів, де проживає понад 10 000 мешканців.

У новоствореній добровільній пожежній команді нестимуть службу шестеро місцевих жителів.

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Сільські вогнеборці, забезпечені бойовим одягом та спорядженням, а також необхідною пожежною технікою. Пожежний автомобіль АПД VOLKSWAGEN LT 50 для добровільної команди передало Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

В заході з нагоди відкриття добровільної пожежної команди взяли участь керівництво Рівненської обласної військової адміністрації, ГУ ДСНС України у Рівненській області, органи місцевого самоврядування та представники громади. Також на відкриття були запрошені представники добровільної пожежної охорони Західнопоморського воєводства Республіки Польща.

Т.в.о начальника Головного управління Олег Панюк зазначив: - «Хочу подякувати територіальній громаді за постійну активну позицію у створенні підрозділу. А новостворена добровільна пожежна команда на території громади дозволить оперативніше реагувати на надзвичайні ситуації та забезпечувати надійний захист мешканців громади».

Відтепер громада почуватиметься безпечнішою.