У Здолбунові підпалили авто підприємцю

До поліції сьогодні, 19 травня, близько 03:30 надійшло повідомлення, що на бульварі Цементників районного центру горить автомобіль.

Поліцейські встановили, що транспортний засіб «Opel Astra» належить 31-річному місцевому жителю – приватному підприємцю, який займається електроустаткуванням. Іномарка була припаркована на вулиці поблизу багатоповерхівки, де мешкають батьки чоловіка.

Вогнем автомобіль знищено повністю.

Відповідно до акту Державної служби з надзвичайних ситуацій, попередньою причиною займання авто є підпал. Тож за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Здолбунівського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. В ході огляду місця події було вилучено пожежне сміття та змиви кузова.

Триває досудове розслідування, у ході якого поліцейські встановлюють осіб, причетних до кримінального правопорушення. Правоохоронці розглядають різні версії злочину, зокрема й пов’язані з підприємницькою діяльністю.

Встановлено, що близько півроку тому автомобіль 31-річного здолбунівчанина згорів вщент, однак того разу відповідно до акту рятувальників причиною пожежі стало коротке замикання.

Відділ комунікації поліції Рівненської області