У Здолбунові медики швидкої реанімували чоловіка

2 жовтня близько 20-ї години на лінію 103 надійшов виклик про те, що у м. Здолбунів Рівненського району, медичної допомоги потребує 50-річний чоловік. Він скаржиться на болі в серці.

 На виклик прибула фельдшерська бригада Здолбунівської підстанції ШМД. Вони негайно зібрали необхідний анамнез та провели огляд пацієнта. Виникла підозра на гострий інфаркт міокарда.

 Стан пацієнта погіршився (раптова зупинка дихання та кровообігу). Бригада миттєво розпочала проводити реанімаційні заходи. На допомогу їм прибула лікарська бригада Здолбунівської підстанції ШМД. Вони спільно продовжили проводити розширені реанімаційні заходи, оскільки пацієнт перебував у стані клінічної смерті.

 Завдяки оперативним та злагодженим діям бригад «швидкої» Здолбунівської підстанції ШМД стан пацієнта покращився - відновився кровообіг, пацієнт опритомнів.

 Працівники «швидкої» транспортували чоловіка до Здолбунівської центральної районної лікарні, де медики підтвердили попередній діагноз пацієнта - гострий інфаркт міокарда.

 Дякуємо Олександру Чередарику, Віталію Григуличу, Анатолію Повстанському та Святославу Романюку за колективну роботу, яка повернула до життя пацієнта!

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги