У Вараші запланували 2 250 000 гривень на комунальний автобус

Комунальне підприємство "Благоустрій" Вараської міської ради оголосило тендер на закупівлю нового муніципального автобусу. Придбати планують міський пасажирський автобус «Ataman A092Н6» або його аналог, повідомляє сайт Вараської міської ради.

Нагадаємо, що після тривалих суперечок депутати Вараша таки підтримали пропозицію міського голови Сергія Анощенка та передбачили у бюджеті міста на 2020 рік кошти на придбання ще одного комунального автобусу. 

Очікувана вартість закупівлі - 2 250 000 грн. Однак, нині триває прийом пропозицій і вартість автобусу може знизитись у разі надходження інших пропозицій. В жизни случаются разные ситуации, к которым мы не готовы. Сдав экзамены в школе, я тяжело заболел, поэтому не смог получить аттестат, потом жизнь закрутилась, и было не до него. Спустя годы он мне понадобился для поступления в вуз, поэтому решил купить поддельный аттестат высокого качества в надежной компании, которую посоветовал друг, пользовался услугами этой организации. Поговорив с менеджером, меня все утроило, особенно доступная цена и быстрое выполнение заказа. Аттестат получил высокого качества и в срок.

Якщо закупівля пройде без порушень, вже у наступному місяці вулицями Вараша зможе їздити новенький автобус, який возитиме усіх пільговиків безкоштовно.