У Вараші вшанували подвиг учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні

Сьогодні на площі біля міської ради відбулася спільна молитва і вшанування подвигу учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні.

Спільну молитву виконали благочинний Вараського району і міста Вараш, настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій та військовий священник, капелан отець Микола.

Своїми спогадами про події тих днів поділилися учасники Революції гідності: військовий капелан, настоятель Свято-Софіївського храму отець Йосип, учасник операції об’єднаних сил, волонтер Валерій Конопко та очевидець подій на Євромайдані Юрій Рабий.

"Сьогодні вшановуємо Героїв Небесної Сотні, саме у ці дні на майдані загинуло найбільше людей, тому вони офіційно визнані Героями Небесної Сотні. Саме ці люди перевернули наше бачення, показавши як потрібно боротися за європейську державу, за нашу незалежність. Вшановуємо загинувших героїв, які показали, що ми можемо боротися і доводити, що ми українці, що ми маємо демократичну державу. Маємо пам’ятати людей, які перевернули наші погляди та думки, як потрібно боротися за свою державу", – сказав секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев’янчук.

Вараська міська рада