У селах Вараської громади знову гастролював ляльковий театр

Діти сіл Мульчиці, Озерці та Сопачів Вараської громади мали змогу побачити вистави театру ляльок.

На запрошення керівництва громади сьогодні, 6 жовтня, Рівненський обласний академічний театр ляльок організував різноманітні активності у рамках проєкту "Візок казок. Мандри Українським Поліссям". Минулої п’ятниці театр також відвідав село Сопачів.

Організатори представили маленьким глядачам веселе музично-розважальне театральне костюмоване дійство з Козаками. Діти складали мапу України з пазлів, брали участь у вікторинах, майстер-класах зі створення ляльки-рукавички та ляльки-маппет, відгадували загадки про нашу країну.

"Дітям у Більській Волі та Заболотті минулого місяця дуже сподобалися активності, які організував театр – вони були у захваті. Тому ми попросили керівників проєкту "Візок казок" відвідати іще декілька сіл нашої громади. Приємно, що нам пішли назустріч", – зауважує міський голова Олександр Мензул.

Нагадаємо, що у вересні театр ляльок уже показав вистави для дітей у селах Більська Воля та Заболоття. Проєкт "Візок казок" реалізовується за підтримки Українського культурного фонду.