У Сарненському районі поліцейські викрили на крадіжках двох односельців

До поліцейського офіцера Миляцької тергромади із заявами про викрадення електроінструментів звернулися місцеві жителі. 

У 54-річного жителя села Миляч в ніч на 13 серпня із підсобного приміщення зник компресор. А 14 серпня шляхом зриву навісного замка з будівлі літньої кухні 47-річного жителя села Біле невідома особа поцупила  бензопилу та зварювальний апарат.

Поліцейський офіцер разом із оперативниками одразу розпочали пошуки зловмисника і оперативно встановили можливих причетних до злочину осіб. Ними виявилися двоє жителів села Лугове — 28-ми та 42-річного, які до того ж разом випивають. 

Деякі електроінструменти «ділки» вже встигли продати односельцям, бензопилку ж вилучили вдома за місцем проживання одного із них. 

Слідчі відділення поліції №1 (м. Дубровиця) Сарненського РВП за фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану,  внесли відомості до ЄРДР за частиною 4 статті 185 КК України.

У рамках кримінального провадження поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/news/majnovi-zlochini/u-sarnenskomu-rajoni-policzejski-vikrili-na-kradizhkax-dvox-odnoselcziv/

Поліція Рівненщини