У Сарненському районі поліцейські викрили місцевого жителя на крадіжці грошей із кіоску

До поліції вчора, 21 грудня, близько дев’ятої ранку надійшло повідомлення від 47-річної працівниці торгового кіоску в селі Іванівка про порушену обстановку у приміщенні. 

Поліцейські встановили, що невідомий, шляхом віджиму пластикового вікна, проник всередину торгового павільйону, звідки викрав із каси грошові кошти у сумі 2300 гривень.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили слідову інформацію, зокрема і відбитки взуття. Під час документування злочину у поле зору правоохоронців потрапив чоловік, який «крутився» поблизу та помітно нервував.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили, що відбиток взуття 31-річного жителя села Іванівка збігався зі слідами, залишеними на снігу біля кіоска. Зрозумівши, що його викрито — чоловік зізнався у скоєному.

1800 гривень у зловмисника вилучили, решту він устиг витратити на власні потреби. Крім того, вилучили лом і взуття, які скерують на експертизу.

Слідчі Сарненського районного відділу поліції за фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, вчиненого в умовах воєнного стану внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне 31-річному чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Поліція Рівненщини