У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя

21-річного дилера поліцейські затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі. 

Протиправну діяльність жителя Рокитного поліцейські задокументували у червні цьогоріч. Під час досудового розслідування, розпочатого за статтею 307 Кримінального кодексу України, поліцейські встановили, що зловмисник збував наркотичний засіб «марихуана». 

Учора, 21 липня, під час чергового продажу наркотиків його затримали. Під час проведення санкціонованого обшуку у будинку зловмисника поліцейські виявили суху подрібнену речовину зеленого кольору, зовні схожу на наркотичну.

Усе вилучене направлено до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідних експертиз.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України. Слідчі ВП № 2 (смт Рокитне) Сарненського РВП повідомили йому про підозру у збуті наркотичних засобів за частиною 2 статті 307 КК України.

Відомо, що підозрюваний раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Втім, за скоєне може провести за ґратами від шести до десяти років.   

Відділ комунікації поліції Рівненської області