У Рівному завершили два з п`яти об`єктів "Великого будівництва"

У Рівному в рамках президентської програми «Велике будівництво» зводять 3 сучасні об’єкти, а два – вже завершили.

Про це розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко під час онлайн-брифінгу.

«Президентський проєкт якісно розбудовує освітню, спортивну, соціальну та дорожню мережу Рівненщини. В обласному центрі вже цього року завершено спорудження пожежного депо, а також реконструкцію приміщення обласної універсальної наукової бібліотеки», - зазначив Ігор Тимошенко.

За його словами, нині у Рівному будують ще 3 масштабні об’єкти. Це спортивний комплекс на Макарова, стадіон «Авангард» та дитячий садочок на Коновальця.

Так, до кінця цього року на Макарова планується проведення таких робіт: підключення об’єкта до зовнішніх інженерних мереж, завершення покрівлі, влаштування систем блискавкозахисту.

На стадіоні «Авангард» готують основу під бігові доріжки та під покриття території футбольного поля. Також облаштовують східні та західні трибуни.

На будівельному майданчику по вул. Коновальця вже збудований залізобетонний каркас 10 корпусів-сот, встановлені вітражі та вікна. Нині будівельники завершують зводити зовнішні стіни та внутрішні перегородки. Фахівці також виконують внутрішні електромонтажні роботи. У майбутньому дитячий садок відвідуватиме 210 дітей.


Рівненська ОДА