У Рівному волонтери організовують благодійні обіди

У Рівному волонтери роздавали благодійні обіди для людей, які опинились у скруті. Як повідомляє Суспільне, такий захід вони влаштовують щосуботи.

Біля постаменту з самохідною артилерійською установкою, що навпроти пивзаводу на Соборній у Рівному, з 12-ї до 15-ї години дня волонтери пригощають обідом всіх, хто опинився у скрутному становищі. Організовує такі обіди рівнянка Світлана Кириліна-Філіппова, яка і готує їжу.

Рівнянин Ігор Іващенко – один з тих, хто прийшов у суботу, 30 січня, і скористався можливістю безкоштовно пообідати.

"Я зараз стою в центрі зайнятості по безробіттю, отримую одну тисячу гривень. Я прийшов, щоб не померти з голоду, в мене немає що їсти, немає, за що ту їжу купить", – розповів Ігор Іващенко.

 

Долучився до благодійного заходу рівнянин, учасник війни на Сході Іван Лепеха. Грошей, каже, вони не збирають, натомість допомагають небайдужі рівняни: хтось постачає продукти, а хтось готує.

"Знаєте, де є кошти – там є певні проблеми. І навіщо цей людський осуд і все решта... Річ в тому, що збираємо продукти, Світлана безпосередньо готує в себе вдома і вже роздаємо тут обід. Ось нещодавно долучилось кафе "Зустріч", яке приготувало борщ, наприклад. Закликаємо містян: якщо є можливість – долучайтеся, приходьте, допомагайте, будемо дуже вдячні вам", – каже рівнянин.

За словами Івана Лепехи, попереднього разу пообідати прийшло 22 людини. Цього разу таких більше і все завдяки тому, що захід набуває розголосу.