У Рівному винесли вирок обвинуваченій в «замінуванні» відділення пошти

Нагадаємо, на спецлінію 102 16 жовтня надійшло повідомлення про замінування відділення пошти на вулиці В’ячеслава Чорновола в обласному центрі.

За інформацією «Рівненських новин».

На місце події негайно виїхали всі спецслужби. Після обстеження приміщення та прилеглої до нього території будь-яких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Поліцейські оперативно встановили особу «мінера». 25-річна рівнянка повністю визнала свою вину у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 КК України. Пояснила, що того дня посварилася із чоловіком і вирішила йому таким чином помститися. Він саме збирався у вказане відділення, аби отримати відправлення.

Однак такі дії з її боку призвели до дезорганізації діяльності та безпідставного відволікання сил і засобів Рівненського районного управління поліції, Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ГУ ДСНС України у Рівненській області.

За результатами розгляду угоди про визнання винуватості, укладеної між прокурором і обвинуваченою, відповідно до вироку суду, її звільнено від відбування основного покарання у виді позбавлення волі на два роки із випробуванням та встановленим іспитовим строком на один рік.

Засуджена тепер не може виїжджати за межі України без погодження уповноваженого органу з питань пробації; зобов’язана повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання та періодично з’являтися для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації.

Утім, якщо впродовж іспитового строку вона вчинить кримінальне правопорушення, то їй загрожуватиме реальний термін ув’язнення.