У Рівному викрили двох зловмисників із наркотиками

Осіб із підозрілим поліетиленовим згортком у руках біля стін слідчого ізолятора на вулиці Руській учора, 13 червня, побачив старший лейтенант поліції начальник відділення №2 (м. Радивилів) Андрій Наконечний. Поліцейський перебуває у відпустці і близько 16:30 повертався додому.

Зрозумівши, що чоловіки збираються перекинути щось на територію установи та, аби не допустити вчинення кримінального правопорушення, працівник поліції зателефонував на спецлінію 102, взяв посвідчення та спецзасоби. Коли зловмисники побачили, що їх викрито, намагалися втекти. Однак поліцейський одягнув на них спецзасіб кайданки та утримував до приїзду патрульних. 

Під час поверхневої перевірки у 35-річного жителя обласного центру та 37-річного квасилівчанина патрульні поліцейські виявили у двох фрагментах блістерів 10 таблеток, схожі на бупренорфін. Для документування кримінального правопорушення на місце події виїхала й слідчо-оперативна група.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин без мети збуту, за чачстиною 1 статті 309 КК України вилучене скеровано для проведення експертизи, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення. 

Відомо, що житель Квасилова уже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. 


Відділ комунікації поліції Рівненської області