У Рівному в ДТП травмувалися батько із трирічним сином

До поліції другого січня близько 19:30 надійшло повідомлення про автопригоду із потерпілими на вулиці Дачній в обласному центрі.

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля «ВАЗ-2104», 51-річний рівнянин, допустив наїзд на 26-річного чоловіка із трирічним сином, який перебував у візку. Від удару дитячу коляску із хлопчиком відкинуло на узбіччя.

Обох потерпілих доставили до лікарні. У батька попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, тупу травму живота, забій грудної клітки та госпіталізували. Дитину після надання медичної допомоги відпустили. 

Кермувальник від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події та у медзакладі відмовився. 

Слідчі Рівненського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль вилучено та поміщено на спецмайданчик.

За три дні нового року поліцейські області за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення склали 50 адмінстративних протоколів на водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння: першого січня — 14, другого — 9, третього — 27.


Відділ комунікації поліції Рівненської області