У Рівному урочисто відбулося спецпогашення нової поштової марки «УКРАЇНСЬКА МРІЯ»

Сьогодні «Укрпошта» вводить в обіг нову поштову марку «УКРАЇНСЬКА МРІЯ». Її тираж становить 3 мільйони одиниць. Придбати марку можна у відділеннях «Укрпошти» та в онлайн-магазинах, прокоментував генеральний директор підприємства Ігор Смілянський.

Тим часом у Рівному відбулося її спецпогашення. До речі, нашій області виділили 60 тисяч марок.

До поштової марки випущено художній конверт та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Основою ескізів поштової марки, конвертів, карток та штемпелів став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль на Волині, на якому повітряне судно летить до зірок. Робота дівчинки стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України.

«Те що вирізняє успішних людей і успішні країни – це креатив. Коли я дивлюся на марку «УКРАЇНСЬКА МРІЯ», то розумію, що внесок українців у перемогу всюди – і на передовій, і в тилу. Особливо надихають діти. Вони створюють те, що хочеться захищати», - прокоментував начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який побував на спецпогашенні марки.

До слова, на її продаж діятимуть певні обмеження: один клієнт може замовити за один раз не більше 2 маркових аркушів, 5 конвертів, 5 листівок.

Рівненська ОВА