У Рівному тривають навчання з домедичної допомоги для немедичних працівників

Нагадуємо мешканцям Рівненської територіальної громади, що у Рівному тривають навчання з домедичної допомоги для немедичних працівників.

 Аби потрапити на навчання та опанувати навики надання допомоги потерпілому ще до приїзду медиків, необхідно заповнити відповідну анкету за посиланням: http://surl.li/cmrsw та очікувати на телефонний дзвінок від організаторів навчань. Окрім того, установи, підприємства та організації Рівненської міської ради, що забезпечують життєдіяльність міста (критичні інфраструктури) централізовано (листом) можуть подати відповідну заявку до Управління охорони здоров'я м.Рівне на проходження навчань з домедичної допомоги для їх колективів.

 На сьогодні, інструкторами з домедичної допомоги першочергово проводяться навчання із зупинки критичних кровотеч, надання допомоги при травмах та опіках, проведенні серцево-легеневої реанімації та навчання із сортування серед потерпілих, що є досить важливим при масовій кількості постраждалих.

 Пам’ятаймо, що своєчасно надана допомога не лише збереже здоров’я, а і продовжить життя!

 Кілька речей з якими найчастіше стикаються організатори опрацьовуючи заявки на навчання:

не вірно вказаний контактний номер;

 особа, що подала заявку на навчання не відповідає на телефонний дзвінок систематично;

заняття з домедичної допомоги, що організовуються Управлінням охорони здоров‘я м.Рівного потребують вашої присутності та не проводяться в режимі відеоконференцій;

 на сьогодні заняття з домедичної допомоги не проводяться після 17:00 години та проходять виключно у робочі дні тижня!

Рівненська міська рада