У Рівному на Оствиці зняли кліп гурту "FarInHate"

Парк історичної реконструкції "Городище "Оствиця" став локацією для зйомок нового відеокліпу рівненського альтернативного метал-гурту "FarInHate". Йдеться про композицію "Океан" - заключний сингл з альбому "Нова ера".

Джерело Рівне.Суспільне.

Пісня "Океан" – про коловорот часу, життя та смерті. У кліпі намагалися передати швидкоплинність життя через алегоричні образи човна і головного героя, давньогрецького перевізника мертвих душ Харона.

"Вирішили відзняти кліп на Оствиці і одразу ж подумали, що Харона зіграє Юрій Ойцюсь, керівник клубу історичної реконструкції. Він дуже харизматично виглядає в етновбранні і дуже круто вписується в концепцію кліпу", – розповів вокаліст гурту "FarInHate" Олексій Семещук.

Для Юрія Ойцюся – це перший досвід зйомок у кліпі.

"Намагався зіграти спокійного серйозного чоловіка, який веслує. В принципі, цікаво було спробувати. Хоча в нас графік був дуже напружений і важкувато було рано вставати, бо зйомки відбувалися на світанку", – поділився враженнями із Суспільним Юрій Ойцюсь.

Вокаліст гурту "FarInHate" Олексій Дивачевський не був знайомий раніше із Юрієм Ойцюсем. Побачивши вже змонтований кліп, співак зауважив, що виконавець головної ролі із завданням впорався.

"Океан" – це пісня з останнього альбому рівненського гурту "FarInHate" під назвою "Нова ера", його видали ще у 2015-му році. І відзнятий відеокліп, зі слів вокаліста гурту Олексія Семещука, сигналізує про їхнє повернення до творчої діяльності.

До кінця вересня музиканти планують записати дві пісні та випустити відеокліп на одну із них.