У Рівному, на Майдані Незалежності, запрацювала виставка знищеної в Україні техніки окупантів

Сьогодні м. Рівне прокинулося із військовою технікою на майдані Незалежності.

Знищеною на передовій ворожою технікою нашими військовими з Рівненщини та з оперативного командування «Захід»!

Ця виставка трофеїв ЗСУ у мирному місті потрібна для того, аби показати усім військові звитяги українських захисників, серед яких багато наших земляків. Лише в такому вигляді російська військова техніка має право на існування!

 На жаль, дехто починає забувати, що в країні війна. У коменданську годину гуляють із собаками, колясками, галдять компаніями. Прийдіть, подивіться, з яких «машин смерті» нищать українські міста та села. Подякуйте Богові та українським військовим, що така техніка не їздить по нашому регіону.

 Попри озброєність окупантів, наші Герої перетворюють їх на металобрухт. Збройні сили України - найкращі! Із такими захисниками ми як ніколи повинні бути впевнені у нашій перемозі. Прийдіть, подивіться, що ЗСУ роблять із ворогами. І скажіть «дякую» кожній людині у формі, яку зустрінете. Ці Герої сьогодні серед нас!

 Подібні виставки організовуються і у Європі. Аби показати їхнім людям, що війна в Україні - це не картинка в телевізорі. Що до неї можна доторкнутися. В прямому сенсі.

 Запрошую усіх відвідати таку виставку під відкритим небом у Рівному. І побачити, як виглядають 125 днів героїчного спротиву. Сьогодні, у День Конституції України, час усім нам пригадати, якою ціною здобувається незалежність.

 Виставку організували Рівненська обласна військова адміністрація та ОК «Захід». Дякую генералу Сергію Літвінову за ідею і допомогу в організації. А також ДСНС і поліції за підтримку.

Сьогодні всі ми повинні об’єднатися довкола національної ідеї - робити те, що ти можеш для Перемоги, там, де ти є. І вона обов‘язково буде за нами!

Слава ЗСУ. І Слава Україні! 

Оперативне командування "Захід" Рівненська обласна державна адміністрація