У Рівному на базі симуляційного центру розпочалось навчання домедичної допомоги

У Рівному сьогодні, 14 лютого, стартувало навчання з домедичної допомоги для працівників критичної інфраструктури міста на базі симуляційного центру Рівненської медичної академії.

Кращі інструктори з домедичної допомоги, представники громадських організацій – показують як правильно діяти в умовах надзвичайної ситуації, коли кожна хвилина може врятувати життя.

Наголошуємо, в першу чергу, навчання пройдуть працівники критичної інфраструктури міста, управлінь міської ради, виконкому. Далі – формуються списки з охочих представників підприємств та компаній, які в разі надзвичайних дій теж будуть надавати першу домедичну допомогу. Паралельно - проходитиме навчання у закладах освіти. А далі – за потреби, буде організовано навчання і для цивільного населення.

Якщо ви є керівником установи чи компанії, працівники якої хочуть пройти таке навчання – звертайтесь з електронним листом на адресу Управління охорони здоров'я Рівнеради - uoz2rivne@gmail.com.

Наразі понад 700 працівників різних установ висловили бажання пройти навчання і дізнатись як правильно надавати першу домедичну допомогу.

Рівненська міська рада