У Рівненському та Сарненському районах на крадіжках викрито місцевих жителів

Зловмисники, які раніше у поле зору правоохоронців не потрапляли, планували у такий спосіб збагатитися, здавши викрадене майно на металобрухт.

До поліцейського офіцера Корецької тергромади вчора, 10 листопада, звернувся 22-річний місцевий житель із заявою, що у період часу з 07 по 10 листопада невідомі особи викрали дві акумуляторні батареї до вантажівки, яка знаходилась на території автостоянки у селі Жадківка.

Поліцейський оперативно встановив, що до злочину можуть бути причетні двоє молодиків — 27-ми та 24-річний односельці. Один акумулятор вони уже встигли здати на металобрухт, а інший правоохоронці виявили за місцем проживання одного зі зловмисників.

А 36-річний житель селища Степань Сарненського району звернувся на спецлінію 102 із заявою про крадіжку двох чавунних батарей. Поліцейські встановили, що невідомі особи проникли у приміщення недіючого кафе, пошкодивши задні пластикові двері та вікно.

З’ясувалося, що до злочину можуть бути причетні двоє місцевих жителів — 18-ти та 19-ти років. Крадене майно юнаки сховали неподалік та планували здати на металобрухт.

 За фактами таємного викрадення чужого майна слідчі територіальних відділень розпочали досудові розслідування за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: за крадіжку скоєну в умовах воєнного стану передбачена відповідальність у виді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Поліція Рівненської області