У Гощі показали реальний приклад самоізоляції водія, що повернувся з Італії

Сьогодні до тих, хто повертається з-за кордону, прикута особлива увага. А таких у нашій державі чимало. Тож їхні карантин та ізоляція справді є важливою складовою дотримання безпеки і не розповсюдження захворювання.

Напевно, зараз до людей, які приїжджають з інших країн, ставляться не тільки з насторогою, а й з певним негативом. Ми хочемо сказати, що українці, які працюють за кордоном важливі та мають повне право повернутись додому. Тому закликаємо до свідомої ізоляції, дотримання правил карантину, толерантості та поваги один до одного - пишуть на ФБ-сторінці Гощанської селищної ради.

Там же наводять реальний приклад свідомого громадянина, який попри власні побутові і фізичні незручності все ж вирішив вдатися до самоізоляції, аби убезпечити від зараження не тільки родичів, але й односельчан і колег по роботі.

Олег Сачук працює водієм-експедитором. Однією з його останніх поїздок була саме Італія.

Олег знав про те, що карантину не уникнути, тому вирішив самоізолюватись - залишитись в селі біля р.Горинь.

Вдома Олега чекають дружина і діти. Але в такий спосіб він убезпечив не тільки себе та власну сім’ю, а і абсолютно усіх оточуючих.

Крім того, при Гощанській селищній раді діє телефон гарячої лінії +38 067 592 62 76, за яким просять повідомляти про власне повернення з-за кордону або відомі факти повернення інших людей.