У 200-літній хаті на Рівненщині одружилися військовий та переселенка

Напередодні річні початку повномасштабного вторгнення, 23 лютого в етнопарку «Ладомирія» одружилися наречені  Вадим та Людмила Коновалови. Родом вони з півдня України - Очакова, разом - давно, проте офіційно одружені не були. До узаконення стосунків їх підштовхнула… велика війна.

Він, Вадим, - штурман, помічник капітана, а тепер - захисник України, матрос Коновалов.
Вона, Людмила, - вихователька у дитячому садочку. У 2022 році з двома дітьми змушена була виїхати в Польщу. Там підшукала роботу  і за оголошенням звернулася до Надії Волинець. яка виявилося родом з Радивилова.

Підтримували кохані зв‘язок на відстані і дуже чекали зустрічі один з одним. Вадим запропонував одружитися Людмилі, а точніше, стати офіційно чоловіком та дружиною.

"Жінка поділилася секретом із пані Надією, хвилюючись, як організувати одруження. Остання задумалася і зателефонувала рідним додому, а ті, у свою чергу, нашій «ладомирівській» Людмилі Хороновській. І тут почалося…! " - повідомляють в етнопарку.

Наречений Вадим приїхав спеціально у відпустку до коханої Людмили. Одружуватися вирішили в «Ладомирії»!

Раптові ідеї мали сенс: нова українська сім‘я народилася в 200-літній хаті на території етнопарку. Розписали молодят працівники РАГСу.

Відбувалося дійство за національними традиціями! І навіть присутні гості-військовослужбовці встигли пустити вже нескупу чоловічу сльозу, відчуваючи радість за закоханих.

««Ладомирія» - тепер місце, яке стало нашим!», - кажуть Коновалови.

І обіцяють навідуватися до парку щорічно!