ЦНАП Рівного святкує річницю

П'ять років якісних послуг - ЦНАП відзначив день народження.

Вже п'ять років рівняни можуть користуватися якісними послугами Центру надання адміністративних послуг. Це не традиційні радянські підходи до обслуговування, а сервіс європейського рівня.

Міський голова Олександр Третяк привітав команду Центру надання адміністративних послуг з 5- річчям та подякував за самовіддану й результативну роботу.

Подяки та грамоти від міської ради отримали працівники центру за сумлінну і віддану роботу на благо територіальної громади міста.

Рівненський ЦНАП визнаний найкращим в Україні. Якість обслуговування і людиноорієнтована політика центру спрямована на задоволення усіх потреб відвідувачів.

"Людина, яка приходить у Рівненський ЦНАП бачить перед собою не ЖЕКівського представника, який дивиться на тебе як насуплений прикордонник, а усміхненого й привітного спеціаліста. Людині тут раді. Якість послуг - на висоті. Мені, як міському голові надзвичайно приємно, що у нашому управлінні працюють такі спеціалісти", - наголосив міський голова Олександр Третяк.

Вітаємо Центр надання адміністративних послуг з гарним стартом і бажаємо ще більше корисних справ на користь територіальної громади міста Рівного.